Laatste nieuws


Boone B.V. 45 jaar!
Lees meer »»


Certificaat

Disclaimer


Copyright

De inhoud van de site inclusief afbeeldingen, teksten, gegevens en programmatuur is auteursrechtelijk door Boone B.V. beschermd.

Het is niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Boone B.V.


Aansprakelijkheid

De inhoud van de site is door Boone B.V. met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Boone B.V. kan echter niet garanderen dat de inhoud en de daarin vervatte informatie op ieder moment en in alle opzichten juist en volledig zijn.

Boone B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de veiligheid van de site en de volledigheid en juistheid van de gegeven informatie. Ook kan Boone B.V. niet gehouden worden voor eventuele geleden directe en indirecte schade, van welke aard dan ook, te vergoeden die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site.


Frames

Het framen van deze website is niet toegestaan.


Persoonlijke gegevens

Boone B.V. houdt zich het recht voor ingevoerde NAW en/of mailgegevens op te slaan en te gebruiken voor eventuele berichtgeving of marketingactiviteiten.

Boone B.V. • L.J. Costerstraat 9, 3261 LH Oud-Beijerland • T 0186 - 61 83 00 • info@boonebv.nlDisclaimerAlgemene voorwaardenSitemapLinks