Laatste nieuws


Boone B.V. 45 jaar!
Lees meer »»Klantenlogin
Wachtwoord vergeten
Registreren


Certificaat

Boone B.V. 45 jaar!In 2019 bestaat Boone B.V. 45 jaar!

Het bedrijf dat in 1974 aan huis begon, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende onderneming.

De heer Lau Boone startte het bedrijf na enkele jaren in dienst te zijn geweest bij de firma Bruinhof. Een eenvoudig bureau en wat mappen waren de ingrediënten van het allereerste begin. In eerste instantie werden Rhenania onderdelen geleverd, maar al snel volgden producten van diverse bekende merken als Flender en Stromag.

Het bedrijf groeide gestaag en het werd tijd voor meer ruimte. Een geschikt pand werd gevonden aan de Havendam in Oud-Beijerland.

Na de productiestop van tandwielkastenfabrikant Rhenania werd het gehele tekeningenpakket aangekocht. Dit bleek een mooie opening om voor de bestaande tandwielkasten reservedelen te gaan leveren.

Door de aanwezigheid op beurzen, het aantrekken van bekende producten zoals Keller en KWD, maar vooral door het leveren van kwaliteit en de juiste service werd de naam Boone meer en meer een begrip in de maritieme sector.

Door de voortdurende groei van het bedrijf werd er gezocht naar een nieuwe locatie met meer opslagcapaciteit en een betere bereikbaarheid. En zo verhuisde Boone in 1992 naar het huidige pand aan de L.J. Costerstraat te Oud-Beijerland.

Inmiddels lonkte ook de industriële markt. Er volgden nieuwe vertegenwoordigingen van merken als Sibre, Kumera, Etron, Gosan en Jaure en deze producten zijn inmiddels succesvol ingezet in de markt.

Om het service palet te completeren heeft Boone sinds een aantal jaren ook service engineers in dienst. Hiermee kan het bedrijf haar klanten snel van dienst zijn voor een inspectie en/of reparatie. Dit voor zowel maritieme als ook voor industriële toepassingen in binnen- en buitenland.

Kortom, de locatie veranderde en ook de huisstijl bleef niet hetzelfde, maar onveranderd bij Boone is de flexibiliteit, de gedrevenheid en de no-nonsense aanpak om doelgericht haar klanten van dienst te kunnen zijn.

« naar nieuwsoverzicht
Boone B.V. • L.J. Costerstraat 9, 3261 LH Oud-Beijerland • T 0186 - 61 83 00 • info@boonebv.nlDisclaimerAlgemene voorwaardenSitemapLinks