Certificaat

Over Boone


BooneBooneOver ons

Boone is al 45 jaar wereldwijd partner in engineering, technical solutions en trading binnen de maritieme sector, infrastructuur en machinebouw. Wij zijn gestart als product reseller en hebben ons ontwikkeld tot probleemoplosser en facilitator voor hoogwaardige industriële projecten binnen deze sectoren.

In 1974 zijn we begonnen met de verkoop van Rhenania tandwielkasten en in de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot specialist. Zowel in productie, revisie als advies zijn wij partner geworden op het gebied van aandrijvingen voor de offshore, baggerindustrie en scheepvaart. Sinds 2002 hebben we onze activiteiten binnen de industriële sector uitgebreid door de overname van Timmers Aandrijftechniek. Op deze manier konden we ons ook hierin verder specialiseren en aan de vraag naar specialistische oplossingen binnen de industrie voldoen.


Totaaloplossingen

Tot onze jongste activiteiten behoort ook het turn-key opleveren van installaties bij projecten binnen de sector infrastructuur, bijvoorbeeld sluizen voor Rijkswaterstaat. We leveren hierbij niet alleen de producten en de kennis, maar begeleiden tevens het gehele project van start tot oplevering. Door onze ervaring, kennis van de markt en no-nonsense aanpak, zijn wij in staat op korte termijn kwaliteitsproducten en service te leveren, zodat onze klant weer snel operatief is. Met deze complete dienstverlening bieden wij u een totaaloplossing voor uw vraagstuk.


Onze missie

Uw technische problemen verhelpen, uw projecten ontzorgen en met u meedenken voor lange termijn oplossingen, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

De kracht van Boone hierin is de combinatie van flexibiliteit, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid. Korte lijnen zorgen ervoor dat er snel geschakeld kan worden bij iedere vraag. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar. Bij ons werken klantgerichte mensen met passie voor techniek. Naast kennis, ervaring en vakmanschap behoren flexibiliteit en gedrevenheid tot hun belangrijkste kwaliteiten. Hierdoor kunnen we bij ieder project een hoge betrokkenheid garanderen. Dit maakt Boone dé partner voor klanten binnen de nationale en internationale maritieme sector, infrastructuur en machinebouw.

Boone B.V. • L.J. Costerstraat 9, 3261 LH Oud-Beijerland • T 0186 - 61 83 00 • info@boonebv.nlDisclaimerAlgemene voorwaardenSitemapLinks