Laatste nieuws


Boone B.V. 45 jaar!
Lees meer »»Klantenlogin
Wachtwoord vergeten
Registreren


Certificaat

Boogtandkoppeling MTV 100


Boegschroef unit zonder aandrijving.

De Wärtsila boegschroef wordt aangedreven door een E-motor. Tussen de boegschroef unit en de E-motor is een boogtandkoppeling gemonteerd.

Door het niet tijdig smeren (met vet) van de boogtandkoppeling raakte deze beschadigd. Zodanig dat de E-motor geen verbinding meer had met de boegschroef. Hierdoor had het schip bij aankomst en vertrek in de haven telkens een sleepboot ter assistentie nodig.

De fabrikant van de boegschroef gaf een lange levertijd op voor de boogtandkoppeling. Boone heeft als oplossing hiervoor een standaard koppeling uit de voorraad aangepast. Zodoende kon de rederij binnen 1 week weer beschikken over een werkende installatie. De specifieke boring met oliedruk-afperssysteem werd in enkele dagen aangebracht.

De snelle oplossing met een scherpe prijs werd zeer gewaardeerd.

Boone heeft tevens voor enkele andere schepen van deze vloot met identieke boegschroef units een smeeradvies gegeven en hoogwaardig vet geleverd.


Wilt u direct een vraag stellen over Boogtandkoppeling MTV 100? Klik hier

Boone B.V. • L.J. Costerstraat 9, 3261 LH Oud-Beijerland • T 0186 - 61 83 00 • info@boonebv.nlDisclaimerAlgemene voorwaardenSitemapLinks