Maritiem

Sinds de oprichting in 1974 bieden wij wereldwijd totaaloplossingen voor de maritieme sector. Zowel in productie en revisie als ook advies zijn wij partner op het gebied van aandrijvingen voor de offshore, baggerindustrie en scheepvaart. Vanzelfsprekend werken wij met bekende merken als Kumera tandwielkasten, Stromag hoog elastische koppelingen en Gosan kabelschijven. Verder hebben wij alle knowhow van Rhenania tandwielkasten.
Onze meerwaarde voor u? Met onze ervaring, kennis van de markt en no-nonsense aanpak zijn we in staat uw technische uitdaging op te lossen.

Door de jarenlange ervaring in de maritieme sector bezitten wij veel kennis op het gebied van aandrijvingen aan boord van diverse soorten schepen.
Niet alleen de aandrijvingen, maar ook de verschillende toepassingen aan boord hebben ons inzicht gegeven in service, onderhoud en gebruik, ook vanuit het oogpunt van scheepseigenaren en toeleveranciers. Daarom is Boone bij uitstek een geschikte partner. Wij bedenken en zoeken de oplossing bij uw vraag.

Ons productportfolio omvat tandwielkasten voor jetpompen, baggerpompen, generatoren, snijkoppen en lieren. Maar ook de mechanisch-elektrische combinatie voor voortstuwingsinstallaties, ook wel “hybride systeem” genoemd, is leverbaar. Bijvoorbeeld door een elektrische machine (motor/generator) toe te voegen aan de mechanische aandrijving.

Eentraps reductiekast voor een betrouwbare werking en geoptimaliseerde schroefsnelheden: onze tandwielkasten verhogen de prestaties van eenvoudige scheepsvoortstuwingssystemen dankzij een reeks extra functies. De propellersnelheid wordt geoptimaliseerd en de krachtoverbrenging naar de hoofdmotor wordt geregeld.

Twin-in/single-out reductiekast voor betrouwbare werking en geoptimaliseerde schroefsnelheden: tandwielkasten worden geproduceerd volgens internationale normen en onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit in combinatie met de nieuwste tandwieltechniek. Maximale prestaties en minimaal geluid door trillingen staan voorop bij het ontwerp van onze tandwielkasten.

Ons serviceteam is uw aanspreekpunt om de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw aandrijving op een hoog niveau te houden. Elke storing, van klein tot groot, kan een impact hebben op uw planning en dus op uw winstgevendheid.

Wij bieden het volledige spectrum aan om u overal ter wereld tijdig te ondersteunen. Om een paar voorbeelden te noemen:
Inspectie (visueel of met videoscoop)
Conditiebewaking
Onderhoud en modificatie
Beheer van reserveonderdelen

Inne K tugboat HDR door XLphoto -printable--5-1