`

Onze services

Inne K tugboat HDR door XLphoto -printable--5

Maritiem

Sinds de oprichting in 1974 bieden wij wereldwijd totaaloplossingen voor de maritieme sector. Zowel in productie en revisie als ook advies zijn wij partner op het gebied van aandrijvingen voor de offshore, baggerindustrie en scheepvaart. Vanzelfsprekend werken wij met bekende merken als Kumera tandwielkasten, Stromag hoog elastische koppelingen en Gosan kabelschijven. Verder hebben wij alle knowhow van Rhenania tandwielkasten.

Onze meerwaarde voor u? Met onze ervaring, kennis van de markt en no-nonsense aanpak zijn we in staat uw technische uitdaging op te lossen.

Lees meer
Mekanord 2

Industrie

Vanaf 2002 zijn we ons met onze expertise en producten ook gaan richten op industriƫle toepassingen van de aandrijftechniek. Deze tak van Boone biedt specialistische oplossingen voor de klant op het gebied van tandwielkasten, koppelingen en remmen.

Tot ons leveringspakket behoren bekende merken als Kumera tandwielkasten, Sibre remmen en koppelingen en Etron trommelkoppelingen. Met dit gamma en dankzij onze specialistische kennis kunnen wij als partner met u meedenken voor lange termijn oplossingen.

Lees meer
Sluis Eefde nieuw - nog plaatsen 10052023

Infra

Met de kennis die we hebben opgedaan in de maritieme sector en industriƫle toepassingen was het een logische stap onze oplossingen ook aan te bieden bij overheid gerelateerde organisaties.

Sinds enkele jaren leveren we kennis, producten en totaaloplossingen voor Rijkswaterstaat. We leveren hierbij niet alleen de producten en de kennis, maar begeleiden tevens het gehele project van start tot oplevering.

Boone begeleidt uw projecten tot en met de realisatie zodat u zich kunt richten op uw werkzaamheden.

Lees meer