Wij zijn Boone. Aangenaam!

HF-Boone-053 - print kopie zoom

Techniek

Is onze passie

Boone is al 50 jaar wereldwijd partner in engineering, technical solutions en trading binnen de maritieme sector, infrastructuur en machinebouw. Wij zijn gestart als product reseller en hebben ons ontwikkeld tot probleemoplosser en facilitator voor hoogwaardige industriële projecten binnen deze sectoren.

In 1974 zijn we begonnen met de verkoop van Rhenania tandwielkasten en in de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot specialist. Zowel in productie, revisie als advies zijn wij partner geworden op het gebied van aandrijvingen voor de offshore, baggerindustrie en scheepvaart. Sinds 2002 hebben we onze activiteiten binnen de industriële sector uitgebreid door de overname van Timmers Aandrijftechniek. Op deze manier konden we ons ook hierin verder specialiseren en aan de vraag naar specialistische oplossingen binnen de industrie voldoen.

Boone_schakelbare_tandwielkast_2
Boone_tandwielkast_voortstuwing_4
Boone_Rondselas
IMG_3551 ZPMC
Sluis Eefde nieuw - nog plaatsen 10052023

Totaaloplossingen

Tot onze jongste activiteiten behoort ook het turn-key opleveren van installaties bij projecten binnen de sector infrastructuur, bijvoorbeeld sluizen voor Rijkswaterstaat. We leveren hierbij niet alleen de producten en de kennis, maar begeleiden tevens het gehele project van start tot oplevering. Door onze ervaring, kennis van de markt en no-nonsense aanpak, zijn wij in staat op korte termijn kwaliteitsproducten en service te leveren, zodat onze klant weer snel operatief is. Met deze complete dienstverlening bieden wij u een totaaloplossing voor uw vraagstuk.

Vlag Boone

Onze missie

Uw technische problemen verhelpen, uw projecten begeleiden en met u meedenken voor lange termijn oplossingen, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

De kracht van Boone hierin is de combinatie van flexibiliteit, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid. Korte lijnen zorgen ervoor dat er snel geschakeld kan worden bij iedere vraag. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar. Bij ons werken klantgerichte mensen met passie voor techniek. Naast kennis, ervaring en vakmanschap behoren flexibiliteit en gedrevenheid tot hun belangrijkste kwaliteiten. Hierdoor kunnen we bij ieder project een hoge betrokkenheid garanderen. Dit maakt Boone dé partner voor klanten binnen de nationale en internationale maritieme sector, infrastructuur en machinebouw.

infrastructure

De ISO:9001 norm

Boone is ISO gecertificeerd voor het kwaliteitsmanagementsysteem en dit houdt in dat:

- Er gewerkt wordt volgens vastgestelde processen en procedures.
- Wij bekend zijn met de eisen en verwachtingen van onze klanten.
- Er continu gemonitord wordt of onze producten en service voldoen aan de eisen van klanten, professionele standaarden en wet- en regelgeving.
- Er continu gemonitord wordt waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd om de kwaliteit te verbeteren.

Kort gezegd:
Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gericht op het continu verbeteren van de kwaliteit. Jaarlijks vindt een audit plaats om te borgen dat wij aan de kwaliteitseisen blijven voldoen.

Bekijk ISO certificaat