Over Boone

Boone is al 45 jaar wereldwijd partner in engineering, technical solutions en trading binnen de maritieme sector, infrastructuur en machinebouw.

Wij zijn gestart als product reseller en hebben ons ontwikkeld tot probleemoplosser en facilitator voor hoogwaardige industriƫle projecten binnen deze sectoren.

pexels-anamul-rezwan-1216589

Our products

Tot onze jongste activiteiten behoort ook het turn-key opleveren van installaties bij projecten binnen de sector infrastructuur, bijvoorbeeld sluizen voor Rijkswaterstaat. We leveren hierbij niet alleen de producten en de kennis, maar begeleiden tevens het gehele project van start tot oplevering.

tandwielkasten
Tandwielkasten
KWD koppeling kopie
Koppelingen
Remmen
Remmen
Kabelschijven
Kabelschijven
Stromag_Nokkenschakelaar_kopie01
Nokkenschakelaars
DSC_0024 (2)
Overig assortiment
`

Our service

marintine

Maritime

Sinds de oprichting in 1974 bieden wij wereldwijd totaaloplossingen voor de maritieme sector. Zowel in productie, revisie als advies zijn wij partner voor klanten op het gebied van aandrijving voor de offshore-, bagger- en scheepvaart industrie. Vanzelfsprekend werken wij met bekende merken als Keller tandwielkasten, Stromag hoog elastische koppelingen en Gosan kabelschijven. Verder hebben wij alle know-how van Rhenania tandwielkasten.

Onze meerwaarde voor u? Met onze ervaring, kennis van de markt en no-nonsense aanpak zijn we in staat uw technische uitdaging op te lossen.

industry

Industry

Vanaf 2002 zijn we ons met onze expertise en producten ook gaan richten op industriƫle toepassingen van aandrijftechniek. Deze tak van Boone biedt specialistische oplossingen voor de klant op het gebied van tandwielkasten, koppelingen en remmen.

Tot ons leveringspakket behoren bekende merken als Kumera tandwielkasten, Sibre remmen en koppelingen en Etron trommelkoppelingen. Met dit gamma en dankzij onze specialistische kennis kunnen wij als partner met u meedenken voor lange termijn oplossingen.

infrastructure

Infra

Met de kennis die we hebben opgedaan in de maritieme sector en industriele toepassingen was het een logische stap onze oplossingen ook aan te bieden bij overheidgerelateerde organisaties.

Sinds enkele jaren leveren we kennis, producten en totaaloplossingen voor Rijkswaterstaat. We leveren hierbij niet alleen de producten en de kennis, maar begeleiden tevens het gehele project van start tot oplevering.

Boone ontzorgt uw projecten tot en met de realisatie zodat u zich kunt richten op uw werkzaamheden.

Our brands

Wij werken o.a. met de volgende merken. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod

kumera
sibre
Logo Jaure nw
Stromag logo nw
keller-black
kwd
etron
gosan

Klaar om aan de slag te gaan?

Onze professionals hebben de kennis en het materieel om de klus te klaren!

Contact us
boone-front-end-dummies_pexels-welter-cool